

## World Skateboarding Tour LAUSANNE, SUI



SEGMENT FESTIVAL / SEP 09 - 16, 2023

**EVENT SCHEDULE** 

Version 2

Tuesday September 12th - Men's Qualifier + Pre-Seeded Practices (W/M)			
9:00	9:10	Men Heat 1 Warm Up	Warm up: 10 minutes before each heat. Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time. Best run counts.
9:10	10:20	Men Heat 1 Qualifier	
10:25	10:35	Men Heat 2 Warm Up	
10:35	11:45	Men Heat 2 Qualifier	
11:50	12:00	Men Heat 3 Warm Up	
12:00	13:10	Men Heat 3 Qualifier	
13:15	14:00	Women Pre-Seeded Practice 3 OWSR TOP 5 Athletes	45 minutes Practice per gender for the top 5 OWSR ranked skaters
14:05	14:50	Men Pre-Seeded Practice 3 OWSR TOP 5 Athletes	
14:55	15:05	Men Heat 4 Warm Up	Warm up: 10 minutes before each heat. Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time. Best run counts.
15:05	16:15	Men Heat 4 Qualifier	
16:20	16:30	Men Heat 5 Warm Up	
16:30	17:40	Men Heat 5 Qualifier	
17:45	17:55	Men Heat 6 Warm Up	
17:55	19:05	Men Heat 6 Qualifier	
19:10	19:20	Men Heat 7 Warm Up	
19:20	20:30	Men Heat 7 Qualifier	
20:35	20:45	Men Heat 8 Warm Up	
20:45	21:55	Men Heat 8 Qualifier	

Notes: Subject to changes SKBSCH



EVENT SCHEDULE Version 2

Wednesday September 13th - Women's Qualifier + Pre-Seeded Practices (W/M)			
9:00	9:10	Women Heat 1 Warm Up	
9:10	10:20	Women Heat 1 Qualifier	
10:25	10:35	Women Heat 2 Warm Up	Warm up: 10 minutes before each heat. Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time. Best run counts.
10:35	11:45	Women Heat 2 Qualifier	
11:50	12:00	Women Heat 3 Warm Up	
12:00	13:10	Women Heat 3 Qualifier	
13:15	13:25	Women Heat 4 Warm Up	
13:25	14:35	Women Heat 4 Qualifier	
15:30	16:15	Women Pre-Seeded Practice 2 OWSR TOP 5 Athletes	45 minutes Practice per gender for the top 5 OWSR ranked skaters
16:20	17:05	Men Pre-Seeded Practice 2 OWSR TOP 5 Athletes	

## \*\*Attention\*\*

Addition to the current change, the schedule for Wednesday 13th will be confirmed on Tuesday 12th at Noon.

Notes: Subject to changes SKBSCH



## World Skateboarding Tour LAUSANNE, SUI



SEGMENT FESTIVAL / SEP 09 - 16, 2023

**EVENT SCHEDULE** 

Version 2

Thursday September 14th - Women's & Mens Quarterfinal			
11:00	11:45	Women Group 1 (Heat 1 & 2) Quarterfinal Practice	45 minutes Practices per
11:50	12:35	Women Group 2 (Heat 3 & 4) Quarterfinal Practice	group (16 skaters)
12:50	13:00	Women Heat 1 Warm up	
13:00	13:30	Women Heat 1 Quarterfinal	
13:35	13:45	Women Heat 2 Warm up	Warm up: 10 minutes before
13:45	14:15	Women Heat 2 Quarterfinal	each heat. Competition: 2 runs, 45
14:20	14:30	Women Heat 3 Warm up	seconds each, full time.
14:30	15:00	Women Heat 3 Quarterfinal	Best run counts.
15:05	15:15	Women Heat 4 Warm up	
15:15	15:45	Women Heat 4 Quarterfinal	
16:00	16:45	Men Group 1 (Heat 1 & 2) Quarterfinal Practice	45 minutes Practices per
16:50	17:35	Men Group 2 (Heat 3 & 4) Quarterfinal Practice	group (16 skaters)
17:50	18:00	Men Heat 1 Warm up	
18:00	18:30	Men Heat 1 Quarterfinal	
18:35	18:45	Men Heat 2 Warm up	Warm up: 10 minutes before
18:45	19:15	Men Heat 2 Quarterfinal	each heat.
19:20	19:30	Men Heat 3 Warm up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.
19:30	20:00	Men Heat 3 Quarterfinal	Best run counts.
20:05	20:15	Men Heat 4 Warm up	
20:15	20:45	Men Heat 4 Quarterfinal	

Notes: Subject to changes SKBSCH



## World Skateboarding Tour LAUSANNE, SUI



SEGMENT FESTIVAL / SEP 09 - 16, 2023

EVENT SCHEDULE Version 2

Friday September 15th - Women's & Men's Semifinal			
10:00	10:45	Women Heat 1 & 2 Practice	
10:50	11:35	Men Heat 1 & 2 Practice	45 minutes Practices per
11:40	12:25	Women Heat 1 & 2 Practice	group (16 skaters)
12:30	13:15	Men Heat 1 & 2 Practice	
13:55	14:05	Women Heat 1 Warm up	Warm up: 10 minutes before each heat. 2/5/3 Format Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time + 5 trick attempts. Best run + 2 best tricks counts.
14:05	15:15	Women Heat 1 Semifinal	
15:20	15:30	Women Heat 2 Warm up	
15:30	16:40	Women Heat 2 Semifinal	
17:25	17:35	Men Heat 1 Warm up	
17:35	18:45	Men Heat 1 Semifinal	
18:50	19:00	Men Heat 2 Warm up	
19:00	20:10	Men Heat 2 Semifinal	

Saturday September 16th - Women's & Men's Final			
13:30	14:30	Women Final Practice	60 minutes Practices per
14:35	15:35	Men Final Practice	heat (8 skaters)
16:05	16:15	Women Final Warm up	
16:15	17:25	Women Final	Warm up: 10 minutes before each heat.
17:30	17:40	Men Final Warm up	2/5/3 Format
17:40	18:50	Men Final	
19:00	19:20	Awards Ceremony	

Notes: Subject to changes	SKBSCH
	1